Tre gode beauty tips

Tre gode beauty tips

Pæne negle, flot hår eller lækker glød? Beatyverdenen kan være svær at navigere rundt i. Søger du tips og tricks til at optimere dit beauty-univers eller blot søger inspiration, så læs med i indlægget her hvor jeg vil give dig tre af mine bedste beauty.tips.

  1. Guide til Flotte negle
  2. Et sundt hår
  3. Lækker sommer glød

Læs med.

1. Flotte negle

Nytårsnegle, julenegle eller fine negle til hverdags brug. Flotte negle er svært at gå galt i byen med, og hvorfor ikke lave dine egne. Der findes mange metoder til at lave negle på, vi er vilde med gellak, da det er en effektiv og holdbar metode, som sagtens kan laves hjemmefra.

Tip: Forarbejde. Et godt forarbejde er alt afgørende for både holdbatheden og udseendet på dine negle. Sørg derfor altid for at lave dit forarbejde godt og grundigt inden du begynder med gellak, da det vil give dig det bedste resultat.

💜 Skub dine neglebånd tilbage
💜 Klip dine neglebånd (vær opmærksom på at du ikke klipper for meget af)
💜  Mattere neglepladen med en buffer
💜 Rens dine negle

Herfra kan du designe dine negle præcist som du har lyst til.

Læs mit indlæg: Hvordan laver man gele negle og Inspiration til de fineste sommernegle.

2. Sundt hår

Vi er mange som drømmer om langt tykt hår. Dog er vi ikke alle som er så heldige at være født med dette. Alligevel er der mange ting som du kan gøre for at få dit hår så sundt som muligt.

💜 Pleje af håret indefra: Et sundt hår kommer oftes indefra, derfor er det vigtigt at du sørger for at få de vitaminer og mineraler som håret har brug for, kig enten efter det i din kost eller find nogle hårvitaminer, som egner sig godt til netop dit hår.

💜  Et nyvasket hår er dejligt, men pas på med at vaske håret for ofte. Hyppig hårvask er med til at skylle hårets naturlige olier ud, som kan give anledning til spaltet og knækket spidser.

💜  Valg af shampoo: Når du vasker håret er det vigtigt at bruge nogle gode produkter, som er skånsomt for dit hår.

Tip: Gå efter produkter uden sulfat og silikone.

Læs mit indlæg: Etageklip frisurer mellemlangt hår, bedste hårkur for skadet hår og krøller uden varme.

3. Flot glød

”Kan man blive brun uden at gå i solen?” svaret er ja.

Det er ingen overraskelse at solen er noget af det mest skadelige for din hud. Alligevel ligger mange ude i solen i flere timer, eller gør brug af solarie efter jagten på en flot og lækker glød.

For at skåne din hud mest muligt og stadig blive brun, kan selvbruner være et godt alternativt.

Tip:  Skrub huden inden, selvbruner ligger bedst på en ren og velfugtet hud. Brug en påførings-hanske til at fordele produktet, på denne måde for du en bedre og mere jævn fordeling af produktet.

Læs mit indlæg: Bedste solcreme til ansigt.


Læs flere beauty tips på bloggen cecilieskjaerup.dk

💜💜💜