Solcreme

Bedste solcreme til ansigt - 2024 -guide

Hvilken solcreme er bedst til ansigtet? Det kan være svært at finde ud af, når der er så mange forskellige på markedet. Men det behøver ikke at være en kompliceret beslutning – her i dette indlæg vil jeg komme med mine bud på nogle gode solcremer til ansigtet. Læs med og find inspiration til den helt rigtige solcreme til dit ansigt.

Indlægget er delt op på følgende måde

☀️ Solcreme til ansigtet – hvilken skal du vælge?
☀️ Gode solcremer til ansigtet
☀️ Gode solcreme råd

Testvinder
Rudolph solcreme

Min favorit: Rudolph Care - Sun Face cream SPF 50

Solcremen er fugtgivende og indeholder aloe vera  og naturlige olier, der giver huden den bedste pleje. Solcremen er let at påføre og absorberes hurtigt ind i huden. Den er 100 % vegansk

Hent pris
Disse solcremer til ansigtet kommer jeg omkring
Pris
Billigst hos
Gå til
 • Sunstick
  1. Rudolph organic sun stick SPF 50
  Pris: 109 kr.
  Billigst hos: Salling
 • solcreme
  2. Ecooking - Sunscreen for the face SPF 50
  Pris: 149 kr.
  Billigst hos: Beautycos
 • Coola-Sport-Continuous-Spray-Tropical-Coconut-SPF30-236ml
  3. Coola Sport Face - Sunsceen Spray SPF 30
  Pris: 194 kr.
  Billigst hos: Beautycos
 • La-Roche-Posay-Anthelios-Shaka-Fluid-SPF30-50ml
  4. La Roche Posay- Anthelios
  Pris: 135 kr.
  Billigst hos: Lyko

Hvordan vælger man en god solcreme til ansigtet?

Der er en række ting, du skal overveje, når du vælger en solcreme til ansigtet. Det vigtigste er at finde en solcreme med en høj SPF, da dette vil give dig den bedste beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler. Du kan også vælge en fugtgivende solcreme med en let og ikke-fedtende formel, så den ikke klæber eller er fedtet på huden. Hvis du er bekymret for at bruge kemikalier på din hud, kan du overveje at vælge en naturlig solcreme til ansigtet. Der findes mange gode naturlige solcremer på markedet, som typisk ikke indeholder skadelige kemikalier eller stoffer. Sørg for at vælge en solcreme med UVA og UVB-beskyttelse for at beskytte dig selv mod skadelige stråler.

UVA og UVA stråler?

UV-stråler er opdelt i to grupper: UVA og UVB. UVA strålerne er lange og lader dig brune, mens UVB strålerne er korte og forårsager solskoldning. Derfor er det en god ide at vælge en solcreme som indeholder beskyttelse mod både UVA og UVA stråling. På denne måde vil du opnå  den bedst mulige beskyttelse.

Gode solcremer til ansigtet

Se hvilke 5 produkter jeg fremhæver herunder.

Rudolph Care – Sun Face cream SPF 50

Rudolph solcreme

i samarbejde med PriceRunner

Rudolph Care Sun Face cream SPF 50 er en solcreme, der er specielt udviklet til ansigtet. Den indeholder en høj SPF på 50, så den beskytter huden mod skadelige UV-stråler. Solcremen er fugtgivende og indeholder aloe vera og naturlige olier, der giver huden den bedste pleje. Solcremen er let at påføre og absorberes hurtigt af huden. Den er 100 % vegansk

Fordele

☀️ Vegansk
☀️ Aloe vera og naturlige olier
☀️ SPF 50

Rudolph organic sun stick SPF 50

Sunstick

i samarbejde med PriceRunner

Rudolph organic sun stick SPF 50 er en solcreme, som indeholder naturlige ingredienser. Den er god til læber og andre spots i ansigtet. Prodoktet er let at smøre på, og virker både mod UVA- og UVB-stråler. Den er desuden vegansk og uden parfume.

Produktet kan med fordel bruges på ar og andre ekstra udsatte områder på kroppen.

Fordele

☀️ God til spots, fordi det er en stick
☀️ UVA- og UVB beskyttet
☀️ Vegansk og uden parfume

Ecooking – Sunscreen for the face SPF 50

solcreme

i samarbejde med PriceRunner

Ecooking Sunscreen for the face SPF 50 er en solcreme, som indeholder naturlige ingredienser. Den er ikke testet på dyr, og den er fri for parabener. Den er derfor god for dig, og god for miljøet.

Fordele

☀️ Ikke testet på dyr
☀️ Fri for parabener
☀️ SPF 50

 

Coola Sport Face – Sunsceen Spray SPF 30

Coola-Sport-Continuous-Spray-Tropical-Coconut-SPF30-236ml

i samarbejde med PriceRunner

Coola Sport Face Sunscreen Spray SPF 30 er en solcreme, der er specielt udviklet til at beskytte ansigtet under sport. Den indeholder bl.a. Aloe Vera og Vitamin E, som begge er kendte for deres fugtgivende egenskaber. Solcremen er let at påføre og giver ikke huden en fedtet fornemmelse.

Coola Sport Face Sunscreen Spray SPF 30 er en god solcreme til ansigtet, da den har en høj SPF, er fugtgivende og let at påføre.

Fordele

☀️ God til at have med på farten
☀️ Kan påføres ovenpå make-up
☀️ Aloe Vera og Vitamin E

La Roche Posay- Anthelios

La-Roche-Posay-Anthelios-Shaka-Fluid-SPF30-50ml

i samarbejde med PriceRunner

Til fedtet hud La Roche Posay- Anthelios er en solcreme, som indeholder naturlige ingredienser. Den er udviklet til at beskytte mod solens skadelige stråler og er særligt god til sensitiv hud. Den indeholder blandt andet fugtgivende hyaluronsyre og aloe vera.

Fordele

☀️ Særligt god til sensitiv og fedtet hud
☀️ Tilstopper ikke
☀️ Naturlige ingredienser

Hvad er SPF?

SPF står for Sun ”Protection Factor” og er et udtryk for, hvor lang tid du kan være i solen, før du får en brændt hud. En solcreme med en SPF på 30 vil give dig den samme beskyttelse i solen som 30 minutter i skyggen. Det er derfor en god idé at vælge en solcreme med en høj SPF, når du skal ud i solen. Jo højere SPF-værdi, jo bedre beskyttelse får du.

Du bør dog være opmærksom på, at en solcreme med en SPF på 50 ikke giver dig dobbelt så meget beskyttelse som en solcreme med en SPF på 25. En solcreme med en SPF på 50 giver dig blot en beskyttelse på 98%, mens en solcreme med en SPF på 25 giver dig en beskyttelse på 96%.

3 gode råd når du skal vælge en solcreme til ansigtet? 

☀️ Sørg altid for at have solcreme på, når du er ude i solen. Det er især vigtigt at bruge solcreme, når du befinder dig i højere liggende områder, såsom bjerge eller på stranden.

☀️ Påfør din solcreme jævnligt, så den bliver ved med at beskytte dig effektivt. Husk også at påføre solcreme, selvom det er begyndt at regne eller blive overskyet.

☀️ Vælg en solcreme med en høj SPF for at få den bedste beskyttelse. Hvis du har meget fint og sensitivt hud, er det en god idé at vælge en solcreme med en SPF på 30 eller derover.

☀️ Husk solcreme! Din hud vil være dig evig taknemlig

Tak fordi du læste med i mit indlæg. Du kunne måske også have interesse i “bedste ansigtscreme“.