Etageklip frisurer i mellemlangt hår

Etageklip frisurer i mellemlangt hår

Leder du efter en ny måde at klippe håret på, som uden de helt vilde forandringer kan give det smukkeste resultat (hvis du spørg mig) nemlig etageklip eller ‘layers’. Denne frisure synes jeg frisker både håret og ansigtet op. Da frisuren både går til tykt og tyndt hår, kan de fleste bærer det. Jeg fik forleden frisket mit hår op og vil derfor her i indlægget fortælle lidt om processen, samt inspirere dig til hvordan du kan style håret. Lyder dette interesant for dig, så læs med i mit indlæg her.

Indlægget er delt op på følgende måde

🧡 Hvad er etageklip?
🧡 Gode produkter til etageklip / styling
🧡 Etageklip frisurer i alt slags hår?

Hvad er etageklip?

Etageklip er en bestemt måde, hvor man klipper op i håret i forskellige lag. På denne måde, kan man løfte håret og dermed syne mere volume og form. Personligt er jeg helt vild med denne måde at få klippet håret på, da jeg synes det giver liv til håret, som gør det sjovt at style. Jeg har selv tendes til at mit hår meget hurtigt knækker eller bliver slidt, så derfor synes jeg også at denne klippe metode er god, da man får klippet det slidte i håret af, men samtidlig kan beholde en god del af længden. Døjer du også selv med at dit hår har let ved at knække, kan du med fordel hoppe over på mit andet indlæg her, hvor jeg skriver om hårvitaminer, som også er en stor del af et sundt hår.

Herunder kan du se hvordan etageklip i mellemlangt hår ser ud på mig. Her kan man tydeligt fornemme de forskellige lag i håret og hvordan det giver liv og fylde i håret. Jeg får også klippet langt skråt pandehår, som blender ned i etagerne.

Her ses mit hår, når jeg har styles det med et glattejern, men man kan også sagtens få klippet etager hvis man har krøller. Herunder ses mit hår når det er krøllet. Jeg synes frisureren klæder både glat og krøllet hår.

Silles hår- Olaplex

Gode produkter til etageklip / styling

🧡 De plejende produkter 

Selvom det slidte hår er blevet klippet af, skal håret stadig plejes for at forbygge det imod nyt slid og andet slitage. Her er jeg især vild med at bruge disse produkter. Som er med til at holde mit hår sundt og fint.

🧡 Serum

En god serum for mig er en som går ind og gør håret stærkere, samtidig med at den bekæmper hårtab. Da jeg oftes har tendes til at fælde utrolig meget i perioder. Derfor er en serum altid godt.

i samarbejde med PriceRunner

🧡 Olie

Olie er et must for mit hår, da mit hår er kruset og derfor har brug for så meget fugt som over hovedet muligt. Synes jeg mit hår begynder at se tørt ud i løbet af dagen, frisker jeg det altid op med lidt olie. Denne olie er også varmebeskyttende samt bestytter imod solen kraftlige stråler.

i samarbejde med PriceRunner

🧡 Hårkur

En hårkur er altid lækker at forkæle sit hår med. Især når sommeren har været eksta hård ved håret er en god hårkur guld værd. Jeg bruger gerne hårkur en gang i ugen, for at passe bedst muligt på mit hår.

i samarbejde med PriceRunner

Vil du høre mere om hårpleje, kan du læse mere om netop dette i mit andet blogindlæg her. Hvor jeg tester hele serien fra Olaplex

🧡 Styling til at holde frisuren hele dagen 

Etageklip gør det rigtig sjovt at style håret, da det giver liv og let bevægelighed. Jeg kan godt lidt at bukke enderne på håret, så det for et fint svej, som også er med til at definere etagerne endnu bedre.

🧡 Glattejern til styling 

Når det kommer til varmestyleing af etageklip, synes jeg personligt at det fungerer bedst med et glattejern. Da jeg på denne måde kan bukke enderne bedst muligt.

i samarbejde med PriceRunner

🧡 Stetting spray

For at frisueren skal kunne holde hele dagen, sørger jeg altid for at spraye et lag stetting spray i håret, som giver hold og struktur i håret. På denne måde skal du ikke bekymre dig om at håret falder sammen i løbet af dagen.

i samarbejde med PriceRunner

Tak fordi at du læste med i dette blog indlæg. Vil du gerne læse mere om hår, kan du med fordel hoppe ind på nogle af mine andre blogindlæg hvor jeg skriver meget mere om det. 

🧡 Bedste hårkur 
🧡 Bedste glattejern 
🧡 Bedste krøllejern
🧡 Jeg tester Olaplex