Glat

Bedste glattejern – Min personlige test (2024)

Leder du efter det bedste glattejern? Så læs med her i indlægget hvor jeg viser mine personlige favoritter.

Jeg altid har haft krøller, men jeg har ikke altid elsket dem lige højt. Derfor har jeg igennem tiden været igennem utallige af glattejern. Et godt glattejern er i min optik af god kvalitet, høj holdbarhed og skønsomt for håret. Jeg har listet mine favoritter herunder. Jeg har valgt at opdele indlægget på følgende måde.

 1. Bedst i test
 2. Bedst til prisen
 3. Bedste billige glattejern
 4. Lusksus glattejern
 5. Bedste mini glattejern
Testvinder
GHD classic IV styler

GHD classic IV styler

GHD har alle dage været kendt for at lave nogle af de bedste glattejern af super kvalitet. Dette beviser de igen ved dette GHD classic IV styler glattejern, som er opvarmet blot efter 30 sekunder. Selvom dette glattejern også ligger i den højere prisklasse på denne liste, er det svært ikke at blive glad for det. Dette glattejern er en sikker vinder og holder i mange år. Med dette glattejern får du 2 års garanti.

Find den bedste pris her
Produkter jeg omtaler i indlægget
Pris
Billigst hos
Gå til
 • GHD classic IV styler
  1. GHD classic IV styler - Testvinder
  Pris: 974 kr.
  Billigst hos: Signatura
 • Remington Proluxe S9100
  2. Remington Proluxe S9100 - Bedst i pris
  Pris: 329 kr.
  Billigst hos: Computersalg
 • Remington Pearl S9500
  3. Remington Pearl S9500 - Bedste billige, men gode glattejern
  Pris: 208 kr.
  Billigst hos: skiftselv.dk
 • GHD Platinum+ Styler
  4. GHD Platinum+ Styler - Luksus glattejernet
  Pris: 1.424 kr.
  Billigst hos: Signatura
 • HH Simonsen Go Mini Fashion Styler
  5. HH Simonsen Go Mini Fashion Styler - Bedste mini glattejern
  Pris: 374 kr.
  Billigst hos: Signatura

Bedst i test – min personlige favorit

1) GHD classic IV styler – Testvinder

GHD classic IV styler

🖤 Testvinder
🖤 Max temperatur 185 grader
🖤 Automatisk sluk 

GHD har alle dage været kendt for at lave nogle af de bedste glattejern af super kvalitet. Dette beviser de igen ved dette GHD classic IV styler glattejern, som er opvarmet blot efter 30 sekunder. Selvom dette glattejern også ligger i den højere prisklasse på denne liste, er det svært ikke at blive glad for det. Dette glattejern er en sikker vinder og holder i mange år. Med dette glattejern får du 2 års garanti.

Max temperatur på 185 grader

Dette glattejern kan max kan komme op på 185 grader, hvilket GHD har vurderet til at være den bedste temperatur til styling. Med denne feature skal du ikke bekymre dig om at du ødelægger dit hår, ved brug af for høj varme. Et produkt af høj kvalitet, som har et holdbart resultat og stadig er skønsom for dit hår.

Har jeg nu slukket mit glattejern?

Du kender det helt sikkert, du har lige stået med dit glattejern inden du går ud af døren, men du tænker altid når du er kommet ud i bilen – fik jeg nu slukket mit glattejern? Med dette glattejern, skal det ikke længere bekymre dig. GHD classic IV slukker nemlig automatisk efter 30 min., hvilket er et kæmpe plus i min bog, da jeg altid kommer i tvivl om hvorvidt jeg fik det slukket eller ej.

2) Remington Proluxe S9100 – Bedst til prisen

Remington Proluxe S9100

🖤 UV-filtre & Sheaolie
🖤
15 sekunders opvarmning
🖤 3 meter lang ledning 

Dette glattejern skiller sig ud på ved deres ulimate-glide-plader, som er med til at skåne håret. Glattejernet er også UV beskyttet, og dermed ekstra skånsomt. Med glattejernets 15 sekunderes opvarmning og tre meter lange ledning, er det nemt at have med at gøre. Samme som forrige glattejern er denne model også udstyret med automatisk sluk efter 60 minutter.

Temperaturindstillinger

Dette glattejern går fra 150 grader til 230, men kan indstilles efter ejet ønske og behov. Dog anbefaler jeg at være varsom med de høje temperatur, da det som bekendt er mere skadeligt for dit hår.

Er du på udkig efter et super godt glattejern, med flotte og holdbarer resultater, til en overkommenlige pris, kan Remington Proluxe S9100 klart anbefales.

3) Remington Pearl S9500 – Bedste billige, men gode glattejern

Remington Pearl S9500

🖤 Billigt glattejern
🖤 Roterende ledning
🖤 Opbevaringstaske 

Selvom pris og kvalitet ofte går hånd i hånd, er det ikke udelukket at finde et billigt, men godt glattejern.

Dette glattejern er listens billigste, men ikke desto mindre et fint glattejern. Det egner sig til dig som ikke glatter eller styler dit hår på daglig basis, men kun en gang i mellem.

Remington Pearl S9500 er udstyret med en roterende ledning, som gør det nemt at styre. Glattejernet er inklusiv en opbevaringstaske.

4) GHD Platinum+ Styler – Luksus glattejernet

GHD Platinum+ Styler

🖤 Luksus glattejern
🖤 Multistyling
🖤 Innovative plader 

Dette glattejern scorer høje point på kvalitet og features, som ikke er til at slå fejl af. Glattejernets innovative plader, som er fuldstændige glatte er med til at beskytte håret maksimalt og giver en let glidning hen over håret. Denne teknologi gør at håret får en let og jævn fordeling af varme.

Grundet de meget glatte plader, undgår man at knækker håret samt at man får glans ved styling.

Ligegyldigt om du ønsker glat eller krøller, kan du med stor fornøjelse gøre brug af dette kvalitets-glattejern. Max temperaturen ligger på 185 grader, da GHD har fundet ud af at netop denne temperatur er bedst for håret når det skal styles.

5) HH Simonsen Go Mini Fashion Styler – Bedste mini glattejern

HH Simonsen Go Mini Fashion Styler

🖤 Mini glattejern
🖤 Nemt at håndtere
🖤 Fornuftigt valg 

Et lille glattejern, er ideelt til dig som skal have et med på farten, og som ikke fylder alverden. Her et det danske HH Simonsen mini glattejern en rigtig god løsning. Det lille glattejern ligger godt i hånden og er nemt at styre.

Mini glattejernet ligger i den lidt billigere ende af HH Simonsens produkter, men er et ganske fint glattejern. Her kan både glattes og krølles.

3 gode råd til når du glatter håret

🖤 Brug altid varmebeskyttende inden brug af varme

🖤 Lad håret være helt tørt

🖤 Del dit hår op i mindre sektioner, på den måde undgår du at gå over det flere gange – og på den måde skåner du håret


Læs også !


Dette indlæg kan indeholde reklamelinks.