haartoerre

Bedste hårtørrer – Mine egne erfaringer (2024)

Leder du efter den bedste hårtørrer? Så læs med i dette indlæg og lad dig inspirere. Når du er på udkig efter en god hårtørrer, skal du være opmærksom på de forskellige funktioner som produkterne tilbyder. På denne måde har du lettere ved at vælge den hårtørrer som dækker netop dine behov. I dette indlæg vil jeg komme med mine bud på nogle super gode hårtørrer, i forskellige kategorier så der er lidt for en hver smag. 

Læs med i dette indlæg hvor jeg kommer med inputs til gode hårtørrer.

Indlægget er delt op på følgende måde:

🧡 Bedst i test
🧡 Dyson Airwrap

🧡 Bedst til prisen
🧡 Hairwrap microfiber 
🧡 Tre gode tips 

Testvinder

Remington Hårtørrer PROluxe

Jeg har valgt denne Remington Hårtørrer PROluxe som min testvinder, da den har forskellige hoveder, som både kan bruges til krøller og glat hår. Ligeledes er prisen rigtig god og jeg har flere gange set den til under 300 kr.

Læs mere her
Bedste produkt
Pris
Billigst hos
Gå til
 • 1. Dyson Airwrap
  Pris: 4.390 kr.
  Billigst hos: Lyko.dk
 • 2. Remington Hårtørrer PROluxe
  Pris: 295 kr.
  Billigst hos: Proshop.dk
 • 3. Xiaomi Mi Ionic H300
  Pris: 271 kr.
  Billigst hos: Compumail.dk

Er Dyson Airwrap pengene værd? 

En hårtørrer som både tørrer og styler håret på samme tid. På mange måder er denne hårtørrer det produkt der har det hele. Her får du nemlig muligheden for både at glatte og lave forskellige slags krøller i dit hår. Alt dette er muligt med Dysons unikke teknologi, som nænsomt arbejder i dit hår.

Annonce i samarbejde med PriceRunner

Der medfølger flere forskellige børstehoveder, med hver sin funktion. Derudover har produktet varme- og vindstyrke regulering, som gør produktet meget brugervenligt.

Produktet sparer dig for meget tid, da det både tørre håret og styler det, hvilket kan gøres på under 15 minutter.

Fordele 

🧡 Skånsomt mod håret
🧡 Gode vind- og varmestyrker
🧡 Kan også bruges til styling

Hårtørrer: Bedst til prisen

Jeg mener at Remington Hårtørrer PROluxe er den hårtørrer som er bedst til prisen. Du får her rigtig meget for pengene og efter min mening et produkt der fungerer rigtig godt. Til under 300 kr. kan man erhverve sig en hårtørrer en intelligent og moderne teknologi og en style funktion, som Remington selv kalder for “Style-Shot-Funktion”. Denne funktion bruges til at give dig mulighed for at opbygge/ fastholde den frisure, som du nu ønsker.

Annonce i samarbejde med PriceRunner

Microfiber hairwrap – tør hårret uden varme

Dette må være den mest skånsomme aktive måde at tørre sit hår på, nemlig ved hjælp af et såkaldte microfiber hairwrap. Microfiber hairwrap er et meget blødt microfiber håndklæde, som du vikler rundt om håret og lader det tørre. Microfiber håndklædet har den egenskab, at den suger utrolig godt uden at skade håret, hvilket er vigtigt for håret er ekstra udsat når det er vådt.

Værd at fremhæve: Da jeg tit går i bad om aftenen og mit hår ikke når at tørre inden jeg går i seng, synes jeg denne metode er rigtig smart, da jeg kan lægge mig i sengen, vel vidende om at mit hår er tørt når jeg vågner.

Det er denne model jeg selv har.

Annonce i samarbejde med PriceRunner

3 gode tips

 1. Brug varmebeskyttelse … for guds skyld.
 2. Hvis muligt sæt luft på koldt, da det varme luft skader mest.
 3. Kan være en fordel at inddele håret i flere sektioner.

Andre viste også interesse i disse indlæg jeg har udarbejdet:

🫶 Etageklip i mellemlangt hår
🫶 Bedste krøllejern
🫶 Bedste hårkur for skadet hår

Ønsker at du følge mig på de sociale medier, kan du altid kigge med på Instagram eller Pinterest, hvor jeg ofte laver opslag relateret til det jeg også skriver om her på min side.