Silles hår- Olaplex

Guide: Jeg tester Olaplex

Eftersom jeg er begyndt at passe bedre på mit hår og dyrke mine naturlige krøller mere, er jeg i den forbindelse i gang med at teste nogle produkter for at finde nogle som passer godt på mit hår.

I følgende indlæg vil jeg fortælle dig om Olaplex’s produkter, som jeg har testet hen over de sidste par måneder, og jeg kan allerede nu afsløre at jeg er meget vild med deres produkter.

Indlægget er delt op på følgende måde:

🖤 Min video
🖤 Nº.0 Intensive Bond Building Treatment & Olaplex Nº3 Hair Perfecto
🖤 Nº.4 Bond Maintenance Shampoo & Nº.5 Bond Maintenance Conditioner
🖤 Nº.6 Bond Smoother & Nº.7 Bonding Oil
🖤 To søde hår styles med hår clips- Min video

Hvorfor Olaplex?

Det er værd at nævne at Olaplex’s produkter besidder en bestemt molekyle, som går ind og genopretter de salt- og svolvfobindelser der er i håret, som kan blive ødelagt på baggrund af varme fra glatte/krøllejern, afblegning eller af solen (læs mere om produktingredienserne her).

Tro ikke at produkterne vil gå ind og redde dit hår hen over natten, hvis du har meget øddelagt hår, MEN det hjælper markant på det, og er veldesignet til netop at genopbygge håret. Jeg er i hvert fald stor fan og kan mærke at mit hår er blevet meget stærkere og sundere at se på.

Fordele ved Olaplex

❥ Velegnet til hjemmebehandling
❥ Reducerer og forbygger skadet hår

Ulepmper ved Olaplex

❥ Produkterne ligger i den dyrere prisklasse
❥ Shampooen ( kan virke en smule udtørrende, efter min mening)

Hårvitaminer – disse anbefaler jeg

Tip: Støt din gode hårpleje rutine med nogle gode vitaminer for håret. Her vil jeg give den største anbefaling til ”Yummi Gummi – hårvitaminer”, som har hjulpet mit hår markant.
Læs evntuelt mit indlæg om deres produkter her.

Herunder en gennemgang af Olaplex’s produkter (Nummer 0, 3, 4, 5, 6 & 7).

Nº.0 & Nº3

 

Olaplex-No.0-Intensive-Bond-Building-Hair-Treatment-155ml

Nº.0 Intensive Bond Building Treatment er det produkt til hjemmebrug, som har det højeste koncentration af ”bond building-teknologien” som går ind og reperarer det ødelagte hår. Derfor kan du nøjes med at bruge denne 1 gang om ugen, ellers brug den 2 gange hvis dit hår er meget ødelagt. Produktet er en klar væske som påføres i tørt hår, fra bund til spidser.

Lad den sidde i 10 min og gå dermed i gang med næste step.

Det eneste minus ved dette produkt er at det kan være besværligt at påføre, men jeg har set at de nu er begyndt at sælge dem i en spray form, som må antages at være lettere at håndtere.

Olaplex-No.3-Hair-Perfector-100ml

Olaplex Nº3 Hair Perfector er olaplex’s mest populære og solgte produkt. Nº3 er et meget fugtgivende og genopbyggende produkt. Selve produktet skal sidde i 10 minutter, eller til håret er tørt. Produktet virker nemlig ikke optimalt når håret er tørt, derfor behøver du altså ikke rende rundt med det i flere timer i håbet om et bedre resultat.

Olaplex-No.4-Bond-Maintenance-Shampoo-250ml

Nº.4 & Nº.5

Når du har påført både Nº.0 og Nº3, kan du gå i gang med at vaske håret, enten med din yndlings shampoo og balsam, men jeg synes det har fungeret godt med Olaplex’s Nº.4 Bond Maintenance Shampoo og Nº.5 Bond Maintenance Conditioner efterfølgende.

Shampooen skummer rigtig fint, og jeg er blevet meget overrakset over hvor lidt man skal bruge både af shamppoen, men også af balsamen. Det eneste jeg vil knytte en kommentar til er at jeg synes at shampooen godt kan virke en smule udtørrende, dog forsvinder dette når deres fantasiske balsam påføres. Lad balsamen sidde i tre minutter og vask.

 

Nº.6  & Nº.7 

Som sidste led i hårrutinen anvender jeg både Nº.6 Bond Smoother og Nº.7 Bonding Oil. Jeg har erfaret at disse to produkter spiller rigtigt godt sammen, hvis de blandes. Jeg anvender produkterne i håndklæde-tørt-hår. Dette efterlader mit hår super fugtet og er med til at definere mine krøller.

Både Nº.6 og Nº.7 kan bruges alene. Jeg har brugt det en del i løbet af dagen, hvis jeg syens mit hår havde brug for mere fugt. Deres  Nº.7 olie er også varmebeskyttende op til 230 grader.

Konklusion på indlægget

Min konklusion må være at jeg er meget imponeret over hvert enkelt produkt, og kan både se og mærke en stor forskel på mit hår. Til trods for at produkterne ligger i den dyrere prisklasse, er de meget drøje i brug og jeg vil dermed arrgumentere for at de bestemt er alle pengene værd.

SÅ JA – Olaplex VIRKER efter min overbevisning.

For god ordens skyld listes de produkter jeg har omtalt i dette indlæg herover. Oversigten er udarbejdet i samarbejde med Pricerunner, der er med til at sikre en opdateret og god pris på produkterne i dag.