Bedste hårkur for skadet hår (2024)

Bedste hårkur for skadet hår (2024)

Hvis du oplever at dit hår er ødelagt/skadet og tørt, ville en god hårkur måske være godt for dig. Eller blot hvis du ønsker at give dit hår lidt ekstra pleje. Vores hår udsættes for mange slidninger som både kan forkomme af farvning, styling eller bare helt almindeligt hverdags slitage. Læs med i dette indlæg hvor jeg vil fortælle om mine favoritter.

Indlægget er delt op på følgende måde:

🖤 Hvad er hårkur?
🖤 Hvilken hårkur skal jeg vælge?
🖤 Mine favoritter

Testvinder
haarkur

Olaplex nr. 8 - Bond Intense Moisture Mask

Denne er test tekst.

Hent bedste pris
De udvalgte produkter i indlægget
Pris
Billigst hos
Gå til
 • haarkur
  1. Olaplex nr. 8 - Bond Intense Moisture Mask
  Pris: 169 kr.
  Billigst hos: HairOutlet
 • haarkur
  2. Olaplex nr. 3 - Hair perfector
  Pris: 149 kr.
  Billigst hos: Emmmaliving
 • haarkur
  3. Ecooking hårkur
  Pris: 134 kr.
  Billigst hos: Signatura

Min personlige anmeldelse (2024)

Jeg har altid gjort brug af hårkur, som en del af min hårpleje rutine. Forhen brugte jeg det, da jeg havde ekstremt skadet hår fra at farve det utallige gange. Nu bruger jeg det en gang i ugen, da jeg oftes har tørt og kruset hår. Se hvilke herunder. 

Olapex nr 8

Olaplex-No.8-Bond-Intense-Moisture-Mask-100ml

i samarbejde med PriceRunner

Det er ingen hemmelighed at jeg er ret vild med Olaplex generelt. Jeg er især optaget af alt den videnskab som ligger til grund for produkterne. Dette produkt er ingen undtagelse, jeg er vild med det! Dette produkt er en reparations maske, som gør et virkelig godt stykke arbejde. Produktet tilføjer glans og fylde, samt et synligt resultat efter brug.

Læs hele mit indlæg som Olaplex her.

TIP: Produktet kan også bruges i tørt hår, som en ”plejende styling”. Tilføj en lille klat ved spidserne i tørt hår. Dette samler håret og får det til at se sundere ud.

Fordele

🖤 Ideel for skadet hår (grundet Olaplex’s indestående formular)
🖤 Forebygger skadet hår
🖤 Kan også bruges i tørre spidser

Olaplex nr 3

Olaplex-No.3-Hair-Perfector-100ml

i samarbejde med PriceRunner

Lidt i samme boldgade er Olaplex nr. 3, som også fungerer som en hårkur. Dette produkt påføres dog før shampoo. Produktet skal sidde i 10 minutter før du vasker det ud. Dette produkt er Olaplex’s mest solgte produkt, hvilket jeg godt forstår. Det er virkelig et produkt som synligt går ind og reparerer skadet hår. Selvom produktet er i den dyre ende, så holder den i utrolig lang tid, da man ikke skal bruge særlig meget af gangen.

Fordele

🖤 God til farvet og skadet hår
🖤 God til krøller
🖤 Perfekt til hjemme ”Salon behandling ”

 

haarkur

i samarbejde med PriceRunner

Ecooking har lavet en super skøn hårkur, som har lidt af det hele. Foruden deres gode ingredienser og duft, fungerer denne også som balsam. På denne måde spare du både tid og balsamen væk. Denne hårkur er perfekt til dig som ikke vil gå ned på kvalitet, men gerne vil undgå at bruge alt for lang tid i badet. Produktet giver flot glans og masser af fugt.

Fordele

🖤 Multifunktionel – fungerer både som balsam og hårkur
🖤 Kun økologiske og naturlige ingredienser
🖤 Skøn duft

Hvad er en hårkur?

Hårkur går ind og plejer kernen af hårstrået. Derfor er det en rigtig god ide at påføre hårkuren efter shampoo, da shampoo åbner håret og dermed kan produktet få direkte adgang til hårkernen. Afslut med balsam, da det går ind og lukker håret igen. På denne måde får du mest ud af virkningen fra kuren. Da en hårkur er en intens fugtigheds og plejende kur, skal du give den tid til at suge ind i dit hår. Oftes skal en hårkur sidde mellem 5 til 10 minutter, for det bedste resultat.

Hvilken hårkur skal jeg vælge?

Når du skal vælge hvilke hårkur der er bedst for dig, skal du huske at tage udgangspunkt i dit eget hår. Det er ikke nødvendigvis at den hårkur der fungerer godt for din veninde, fungerer lige så godt på dig. Har du eksempelvis meget tyndt/fint hår, skal du være opmærksom på ikke at vælge en hårkur som bliver alt for tung for dit hår. Da det godt kan få håret til at ”klaske” sammen. Har du meget tykt eller skadet hår, kan du med fordel kigge efter en hårkur, som er mere fed i konsistensen.

Tak fordi du læste med. Er du interesseret i mere om hår, kan du med fordel læse mine andre artikler her!

🖤 Jeg tester Olaplex
🖤 Hårvitaminer
🖤 Krøller uden varme