Sille i mijas

Krøller uden varme - Sådan får du krøller 🖤

Jeg har altid haft bølger i håret, men jeg har aldrig lagt meget af min energi i dem. Det er først på de seneste år at jeg er begyndt at dyrke dem mere, da jeg har fundet en god og skånsom rutine, med nogle gode produkter. I dette indlæg viser jeg hvordan jeg gør, og viser de produkter som jeg godt kan lide at bruge.

Billederne forneden viser mit hår før rutinen og hvordan det ser ud efter rutinen. Simple ting, men til stor forskel. Har du glat hår, kan du stadig læse med i dette indlæg og få tips og tricks.

Indlægget er delt op således.

 1. Tre gode shampooer til krøller 
 2. Tre gode krøllecremer 
 3. Tre gode serummer til krøller
Testvinder
Milk shake hair

Mit favoirt-produkt til mine krøller

Denne shampoo er designet at definere dine krøller. Samtidig med at shampooen renser håret, går den også ind og fugter håret ekstra meget og gør bugt med det kruset hår. Krøllerne bliver elastiske og sunde at se på.

Find den bedste pris
Produkter jeg omtaler i indlægget
Pris
Billigst hos
Gå til
 • Milk shake hair
  1. Shampoo - Milk Shake Passion
  Pris: 249 kr.
  Billigst hos: Royalhairshop
 • Davines hair
  2. Shampoo - Davines LOVE Curl
  Pris: 144 kr.
  Billigst hos: Frejsi
 • Redken hair
  3. Shampoo - Redken Curvaceous High Foam
  Pris: 73 kr.
  Billigst hos: Bangerhead
 • Moroccanoil hair
  4. Krøllecreme - MOROCCANOIL® Curl Defining Cream
  Pris: 191 kr.
  Billigst hos: Bangerhead
 • Kerastase hair
  5. Krøllecreme - Kérastase Curl Manifesto Gelée Curl
  Pris: 169 kr.
  Billigst hos: Freshhair
 • Cantu hair
  6. Krøllecreme - Cantu Avocado Curling Cream
  Pris: 49 kr.
  Billigst hos: Beautybay
 • The Ordinary hair
  7. Serum - The Ordinary Multi-Peptide
  Pris: 138 kr.
  Billigst hos: Beautybay
 • Nilens hair
  8. Serum - Nilens Jord Hair
  Pris: 149 kr.
  Billigst hos: Helsebixen
 • Wella hair
  9. Serum - Wella SP Repair Perfect Ends
  Pris: 99 kr.
  Billigst hos: Royalhairshop

Kroeller uden varme

Red håret inden bad og IKKE når det er vådt

Den fejl som jeg tit lavede, var at rede mit hår efter jeg havde vasket det. For det første er det ikke godt at rede sit hår når det er vådt, da det er mere skrøbeligt og dermed er mere tilbøjeligt til at knække, men også fordi at håret så ikke vil krølle på samme måde, end hvis det ikke var blevet redt inden. Eventuelt kan håret redes imens man står i badet med balsam i.

Gode shampooer til krøller

En god ide er at starte processen allerede inde i badet. Her kan du bruge nogle gode shampooer, som er beregneget til at give krøllerne den mængde fugt håret skal have. Samtidlig med at man undgår krus i håret. Dette er med at samle krøllerne mere.

1) Milk shake Curl Passion Shampoo

Milk shake hair

Denne shampoo er designet at definere dine krøller. Samtidlig med at den renser håret, går den også ind og fugter håret ekstra meget og gør bugt med det kruset hår. Krøllerne bliver elastiske og sunde at se på.

2) Davines LOVE Curl Shampoo 250 ml

Davines hair

Specielt ved denne shampoo er at den er fyldt med mandelekstrakt, som netop går ind og øger elasticiteten i håret og giver glans og lethed. En god shampoo der samler håret og giver liv. Produktet efterlader dit håt blødt og lækkert. Produktet er uden parabener og sulfater.

3) Redken Curvaceous High Foam Lightweight Shampoo Cleanser

Redken hair

Endu en shampoo som er egnet til krøller, er Redken Curvaceous High Foam Lightweight Shampoo Cleanser. Den er lækker cremet og indeholder Curl complex, som er sukkerkrystaller samt moringaolie, som er med til at give pleje og liv til håret.

Gode produkter til krøller

Når håret er håndklædetørt, kan man begynde at tage produkter i håret, som kan definere og fremme krøllerne.

Når jeg tørrer mit hår, sørger jeg altid for at kramme det op i stedet for at hive ned i det. Igen for at få mest muligt ud af krøllerne, men også for at passe på håret. Jeg holder mig gerne til max to forskellige produkter for ikke at tage for meget i.

Først anvender jeg en krøllecreme og hernæst en serum for at give håret glans. Herunder har jeg listete super gode krøllercremer og serumer.

En god krøllecreme går ind og samler og definere krøllerne. På denne måde undgår du krus i håret og samtidlig tilføjer endnu mere fugt til håret. Tilføjer liv og bevægelse i håret. Her er mine 3 favoritter.

1) MOROCCANOIL® Curl Defining Cream 250 ml

Moroccanoil hair

2)Kérastase Curl Manifesto Gelée Curl Contour Gel-Cream

Kerastase hair

3) Cantu Avocado Curling Cream 340 gr.

Cantu hair

Ligesom vores hud bliver tør, kan håret også blive tørt. Derfor er en serum en god ide til at holde dit hår sundt og fugtet. Hårserum har den effekt at det ligger sig rundt om hvert hårstrå og bekytter. En hårserum kan også gøre det nemmere at rede dit hår ud. Her er mine 3 favoritter

1) The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density 60ml

The Ordinary hair

2) Nilens Jord Hair Serum 1203 50ml

Nilens hair

 

3) Wella SP Repair Perfect Ends 40ml

Wella hair

Fra glat til krøller, uden varme?

Selvom du har glat går, kan du sagtens opnå krøller uden varme. Simpel, men stor forskel. Du behøver ikke starte op i krøllejernet for at opnå store flotte krøller, med en krølle stang kan du opnå mindst lige så flot resultat som med varme.

TIP: Du kan også bruge snoren fra din morgenkåbe til at sætte håret op i.

Se nedstående video:

Vitaminer til håret

Har du ikke fra naturens side det tykkeste eller stærkeste hår, kan jeg anbefale at benytte nogle vitaminer som styrker håret indefra.

Jeg selv bruger: Yummi Gummi Hårvitaminer 

Tre andre gode:

🖤 Hairlust Hair Growth Formula

🖤 Solgar Skin, Nails and Hair Formula

🖤 Myvitamins Coconut & Collagen

Hvordan fremhæver man sine naturlige krøller?

I dette indlæg kommer jeg omkring hvordan naturligt fremhæver sine krøller. Du kan også se videoen nedenfor, hvor jeg anvender Olaplex-produkter, som er blandt mine favoritprodukter, når det kommer til at arbejde med sine krøller naturligt.


5 gode råd til sundt hår

🖤 Vask kun håret 2-3 gange om ugen, da vandet er med til at udtørre dit hår og dermed kan give anledning til spaltet og knækket spidser, fordi de naturlige olier i håret bliver skyllet ud. Selvom håret i starten vil føles mere fedtet, vil det med tiden vænne sig til den nye rutine og blive sundere og stærkere. Et sundt hår starter med en velfungerende hovedbund, som ikke er tør.

🖤 Brug et ordenligt glattejern. En af de mest skadelige faktor for håret er varme. Så når du hiver glattejernet frem, så sørg for at det er et godt et, som ikke ødelægger dit hår mere end højst nødvendigt. Læs indlæg bedste glattejern.

🖤 Varmebeskyttelse – i forlængelse af et godt glattejern skal man også altid sørge for at bruge varmebeskyttelse inden man begynder at varme håret op. På denne måde beskytter man håret mest muligt, hvor man stadig enten kan glatte eller krølle det.

🖤 Klip spidserne. Selvom vi er mange som drømmer om et langt fyldigt hår, er det er sjældent sådan realiteten er. Derfor er det vigtigt at få klippe spidser, da håret vil blive ved med at knække, hvis skaden først er sket.

🖤 Giv dit hår en god hårkur en gang i ugen. Med en god hårkur vil håret blive plejet i dypden og gå helt ind i det enkelte hårstrå. Giv hårkuren tid at at arbejde sig ind i håret.


Indlægget kan indeholde reklamelinks