Lav de flotteste sommernegle

Lav de flotteste sommernegle

Sommerens mange arrangementer står for døren, og hvad ville være mere passende end lækre sommernegle til formålet? I dette blogindlæg vil jeg inspirere dig til hvordan du kan lave fine sommernegle, uanset om du skal til bryllup, sommerfest, eller bare gerne vil have de fineste negle hele sommeren igennem. Jeg tager udgangspunkt i gellak, da det er min personlige favorit når det kommer til negle, men foretrækker du almindelig neglelak, kan du også bruge det.

Vil du vide hvordan man step by step laver sine egne gellak negle, kan du med fordel læse mit tidligere indlæg her!

Indlægget er delt op på følgende måde:

💜 Negle med hjerter på square-formet negle
💜 Beige på korte negle
💜 Helt gennemsigtigt på almond-formet negle

Negle kan komme i alle former og størrelser, men den mest populære negleform er den ovale eller almond. Andre populære former er firkantet (square). Uanset hvilken form du vælger, vil gellak give dig negle, der ser flotte ud hele sæsonen igennem.

Personligt er jeg blevet ret glad for den firkantet (square) form, som jeg synes især passer godt til fine sommernegle. Jeg er også begyndt at eksperimenter med at lave ”negle kunst” i form af forskellige hjerter eller andre måder at farve neglen på.

1. Negle med hjerter på square-form

Til dette look, har jeg valgt en gennemsigt lyserød farve, som gør looket en smule mere feminint, med det lyserøde som titter frem på en diskret måde. Herudover har jeg et lille hjerte på hver sin ringefinger, som jeg personligt synes er virkelig pænt. Har man lyst til at tilføje flere hjerter, tror jeg også at det ville være så fint.

Selve hjertet kan laves nemt med en ”dooting pen” som gør det nemt at arbejde med. På dette look har jeg også valgt at file mine negle i en firkantet form, som jeg synes fuldender sommerneglen, på den fineste måde.

Produkter man kan bruge til at lave dette fine sommernegle look

💜 Basecoat (se produkt her)
💜 Den lyserrøde gennemsigte farve (se produkt her)
💜 Den røde farve til hjertet (se produkt her)
💜 ”Dooting pen” (se produkt her)
💜 Topcoat (se produkt her)

Til sidst og ikke mindst skal der også bruges en neglefil (Neglefil Crystal) til den ønskede form, her vil jeg anbefale en fil som denne.

i samarbejde med PriceRunner

2. Helt gennemsigtigt på almond-formet negle

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker et helt gennemsigtigt look, som i mine øjne altid er en sikker vinder. Det kan man næsten aldrig gå galt i byen med. Især når mine negle er lange elsker jeg dette look, da man med en gennemsigt gellak kan se den hvide kant på neglen. Hvilket næsten giver illustrationen af franske negle.

Når jeg har lange negle, kan jeg rigtig godt lide at file mine negle i en almond-form, da det syner neglen længere og giver et rigtig flot naturligt resultat.

Produkter man kan bruge til at lave dette fine sommernegle look

💜 Basecoat (se produkt her)
💜 Gennemsigtig gellak (se produkt her)
💜 Topcoat (se produkt her)
💜 Neglefil (se fil jeg henviser til tidligere i indlægget)

3. Beige farve på korte negle

Skal det være helt simpelt og meget naturligt, elsker at jeg bruge en helt plain beige farve. Jeg synes det giver et meget naturligt look, samtidig med at det går til alt tøj. Har du fået lidt farve hen over sommeren, kan jeg klart anbefalde at vælge en lidt lysere beige farve, da det vil lyse mere op, som jeg synes klæder en solbrun hud super godt. Jeg synes at denne beige farve passer godt når jeg har korte negle. Formen på disse negle er også den firkantet form, da jeg igen synes det passer godt til sommernegle.

Produkter man kan bruge til at lave dette fine sommernegle look

💜 Basecoat (se produkt her)
💜 Beige farver jeg godt kan lide (se produkt her)
💜 Topcoat (se produkt her)
💜 Neglefil (se fil jeg henviser til tidligere i indlægget)

Tak fordi du læste med i dette indlæg. Vil du læse mere om fine negle, så hop over på mit andet indlæg lige her, hvor jeg fortæller dig hvordan du step by step kan lave dine helt egne gellak negle.