Sunster: Naturlig selvbruner som jeg har testet

Sunster: Naturlig selvbruner som jeg har testet

I jagten på den perfekte solbrune-glød har jeg gennem tiderne prøvet en del forskellige selvbrunere, da jeg altid har været fascineret af ideen om at opnå den perfekte naturlige glød, uden at skulle udsætte min hud for skadelige solstråler.

I dette indlæg vil jeg komme med min personlige anmeldelse af selvbruner-pakken fra Sunster. Hvordan virker produkterne og hvordan kan du opnå et naturligt, fejlfrit resultat? Læs med i dette indlæg hvor jeg tester produkter på følgende måde.

🤎 Påførelse
🤎 Resultat af selvbruner farve
🤎 Duft
🤎 Holdbarhed af farven

 

En strålende glød uden solens skadelige stråler

Læs min anmeldelse herunder og find links til produktet (reklame). Du kan også læse min fulde selvbruner test her

Hvad får man i selvbruner pakken? 

knap

Selvbruner-pakken er sammensat af en handske, selvbruner til krop og en selvbruner til ansigtet. Se den fulde pakke her.

Jeg kan godt lide ideen om at selvbruner til ansigt og krop er adskilt, da jeg synes at det kan være svært at styre selvbruner i ansigtet. Selvbruneren til ansigtet kommer i en lille flaske, med en dråbe aplikator.

Personligt synes jeg at en af de største fordele ved selvbruner dråber er, at de giver dig fuld kontrol over farven. Ved at blande dråberne med din sædvanlige fugtighedscreme kan du selv styre hvor mørk farven skal blive. Alt i alt får du hvad du skal bruge for at komme godt i gang med selvbruner i denne komplette pakke.

🤎 Påførelse af produktet 

Krops selvbruneren kommer i en fin flaske hvor selve indholdet er gennemsigtigt. Den glider let over huden og absorberes hurtigt uden at efterlade en klæbrig eller fedtet fornemmelse. Jeg var overrasket over hvor nem den var at arbejde med. Det gjorde processen meget hurtigere. Krops selvbruneren er en mousse, som jeg personligt er meget glad for. Jeg synes også at den er meget drøj i brug og der er til mange gange i en flaske.

TIP: husk altid at eksfolier huden godt inden påførelse af selvbruner, da dette hjælper med at give et bedre resultat uden pletter.

Påførelsen af selvbruner dråberne til ansigtet, er jeg ret vild med, da man selv kan kontrollere styrken af farven. Jeg blandede 6 dråber i min almindelige dagcreme, og det fungerede super fint.

🤎 Resultat af selvbruner farven

Den gradvise opbygning af farven tillader en nemsom opbygning af farven. Dette betyder, at du kan tilføje flere lag for at intensivere farven, indtil du når den ønskede solbrune nuance. Dette hjælper med at undgå overforbrug og dermed at produktet holder længere.

Efter et par timer begyndte selvbruneren at give en super fin glød, og efter 8 timer vaskede jeg den af igen. Farven er heller ikke organge, hvilket er et kæmpe plus i min bog.

🤎 Duft af produktet 

Duften i krops-selvbruneren er mild og frisk. Jeg er nemlig ikke særlig glad for de selvbruner som har en meget kraftig duft.

Selvbruner-dråberne til ansigtet har en meget neutral duft, hvilket for mig er meget ideelt, når det skal i ansigtet.

🤎 Holdbarhed af farven

Jeg testede holdbarheden af produktet hen over et par dage, hvor jeg både var i vand og dyrkede sport. Her overraskede selvbruneren igen, da den holdte farven i lang tid. Dette gør igen at man ikke er nødsaget til at bruge selvbruneren alt for ofte og dermed også spare på indholdet.

Alt i alt synes jeg at selvbruneren fra Sunster er et super godt produkt, hvor du opnår den fineste glød. Den er nem og hurtig at  påføre og er diskret i farve og duft, med mulighed for selv at skrure op og ned på intensiten.

Jeg synes at denne selvbruner vil være god til nybegynderen, eller til dig som generelt leder efter en god selvbruner.

Så skal du til et arrangement hvor du gerne vil være solbrun, men uden at udsætte dig selv for sol skader, så er produkterne fra sunster et rigtig fint bud på dette.