sille profil

Bedste selvbruner 2024 - personlig guide

Skal du til et en arrangement hvor du gerne vil være lidt eksta brun, eller vil du helst undgå at ligge ude i solen hele dagen, er selvbruner et godt alternativ. Her opnår du både farve og skåner huden for solens stråler.

Det kan være en jungle at finde den helt perfekte selvbruner, som hverken er for orange eller laver striber. Jeg har igennem de sidste mange år benyttet mig af selvbruner og har dermed prøvet mange forskellige. I dette indlæg vil jeg gennemgå mine personlige favoritter og give tips og tricks til at opnå en smuk kulør.

 

Testvinder
Bondi-Sands-Self-Tanning-Foam-Dark-200ml

Bondi Sands Self Tanning Foam Dark 200ml

Min all-time favorit selvbruner er Bondi Sands Self Tanning Foam, som i mine øjne er den perfekte selvbruner. Den lette skum, som nemt og jævnt kan påføres på kroppen, giver et flot resultat uden striber. En super flot farve, som ligner den farve du ville få hvis du havde været på badeferie.

Se mere her
Produkter jeg omtaler i indlægget
Pris
Billigst hos
Gå til
 • Bondi-Sands-Self-Tanning-Foam-Dark-200ml
  1. Bondi Sands Self Tanning Foam Dark 200ml
  Pris: 92 kr.
  Billigst hos: Beautybay
 • St.-Tropez-Self-Tan-Classic-Bronzing-Mousse-240ml
  2. St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse
  Pris: 197 kr.
  Billigst hos: Bolig center
 • Marc-Inbane-Natural-Tanning-Spray-200ml
  3. Marc Inbane Natural Tanning Spray 200ml
  Pris: 211 kr.
  Billigst hos: CDON
 • 4. Sunster selvbruner Mousse
  Pris: 250 kr.
  Billigst hos: Sunster
 • 5. Glow Your Own Way
  Pris: 99 kr.
  Billigst hos: Matas
 • James read selvbruner
  6. James Read Overnight Tan Sleep Mask Tan for Body 200ml
  Pris: 135 kr.
  Billigst hos: LUKO
 • Meraki selvbruner d
  7. Meraki Self Tan Drops
  Pris: 125 kr.
  Billigst hos: Hjem.dk
 • Selvbruner ecooking
  8. Selvbruner mousse ecooking parfumefri
  Pris: 250 kr.
  Billigst hos: Med24

Læs mit bud på 8 gode selvbrunere herunder.

1) Bondi Sands Self Tanning Foam Dark 200ml

Bondi-Sands-Self-Tanning-Foam-Dark-200ml

knap

🖤 Min testvinder
🖤 Duft af kokos
🖤 Vegansk

Min all-time favorit er Bondi Sands selvbruner, som i mine øjne er den bedste selvbruner. Den lette skum, som nemt og jævnt kan påføres på kroppen, giver et flot resultat uden striber. En super flot farve, som ligner den farve du ville få hvis du havde været på badeferie. Denne selvbruner er efter min mening også den bedste til ben.

Mit bedste selvbruner tip: Jeg blander altid min selvbruner med en creme for at få det flotteste resultat uden striber eller lign.

Bondi Sands Self Tanning Foam har en let duft af kokos og indeholder alovera, som efterlader huden blød og lækker. Produktet er ikke testet på dyr og er vegansk.

Produktet kan vaskes af efter en time, men ønkser du en mere intens og længervarig farve, kan du lade produktet sidde i op til seks timer. Guidefarven vaskes let af og herefter kan du nyde din brune lækre farve.

2) St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse

St.-Tropez-Self-Tan-Classic-Bronzing-Mousse-240ml

🖤 Naturtro farve
🖤 Ingen duft
🖤 Drøj i brug

En vigtig faktor for mit valg af selvbruner, er en naturtrofarve som har nogle fine nuancer. Dette opnår man ved dette selvbruner, som giver en pæn farve uden orange skær. Er man mest til en selvbruner uden for meget duft, er denne et godt valg, da den stort set ingen duft har, hvilket St. Tropez ellers er kendt for.

Denne mousse er lidt længere tid om at trække ind i huden og kan derfor anbefaldes at smørre på, når du har lidt længere tid. Produktet er drøj i brug og gør dermed din udsigt til en ny flaske noget længere.

3) Marc Inbane Natural Tanning Spray 200ml

Marc-Inbane-Natural-Tanning-Spray-200ml

i samarbejde med PriceRunner

🖤 Spray
🖤 Tørre superhurtigt
🖤 Nem at påføre

Er du mere til selvbruner spray, er denne et rigtig godt alternativ. Skal det gå hurtigt og du spontan skal ud, men gerne vil nå at få lidt farve er Marc Inbane Natural Tanning Spray perfekt til den anledning, grundet at den tørrer super hurtigt. Produktet er nemt at påføre og har en dejlig brun farve.

Dog skal man være opmærksom på at når man vælger en spray selvbruner, kan det godt ende med at spraye på gulv mm.

Godt tip: Stil dig ind i bruseren mens du sprayer, så det nemt kan rengøres bagefter.

4) Sunster selvbruner

knap

 

🖤 Gennemsigtig
🖤 Mild gradvis opbygning
🖤 Nem at påføre

 

Krops selvbruneren kommer i en fin flaske hvor selve indholdet er gennemsigtigt. Den glider let over huden og absorberes hurtigt uden at efterlade en klæbrig eller fedtet fornemmelse. Jeg var overrasket over hvor nem den var at arbejde med. Det gjorde processen meget hurtigere. Krops selvbruneren er en mousse, som jeg personligt er meget glad for. Jeg synes også at den er meget drøj i brug og der er til mange gange i en flaske.

Læs en mere dybdegående guide af Sunster på min side her.

Godt tip: Prøv dig stille frem og intensiver farven løbende. 

5) Glow Your Own Way

knap

🖤 Smitter ikke af
🖤 Gennesigtig formular
🖤 Gode hudpleje ingredienser

Glow Your Own Way selvbruneren har været meget omtalt på de sociale medier. Læs min fulde oplevelse med produktet her.

“Glow Your Own Way” selvbruneren er en banebrydende tilgang til selvbruning, der adskiller sig markant fra traditionelle produkter på markedet. Produktet er unikt ved at være  en gennemsigtig gel formular, som gør oplevelsen ved at påføre produktet meget nemt og uden bekymringer for at smitte af på tøj, sengetøj og andet som man kommer i nærheden af.

6) James Read Overnight Tan Sleep Mask Tan for Body 200ml

James read selvbruner

🖤 Let sommerglød
🖤 Overnight gel
🖤 Naturligt look

En lidt anderledes selvbruner end den vi er vant til er James Read Overnight Tan Sleep Mask Tan, da det er gel selvbruner. Denne selvbruner er velegnet til at smørre på om aftenen, hvorfra du kan sove med den på om natten. På denne måde opnår du en meget velfugtet hud, da den indenholder agurk og aloe vera, som oveni købet giver dig en flot farve når du står op om morgen. Dette er en selvbruner, der ikke smitter af på dit sengetøj eller tøj og du kan dermed uden bekrymringer smørre den på og gå i seng.

Denne selvbruner har ikke en intens farve, men er mere over i det naturlige look. En dejlig let selvbruner, uden duft.

7) Meraki Self Tan Drops

Meraki selvbruner d

🖤 Dråber
🖤 Nem at smøre ud
🖤 Økologisk

Har du haft dårlige oplevelser med selvbruner og dermed er blevet lidt skræmt væk af det, kan jeg klart anbefalde at prøve Meraki Self Tan Drops. Selvbruneren kommer i dråber, som du kan blande op med din almindelige dagcreme/bodycreme. Påfør omkring 3 eller 4 dråber og fordel det ud – på denne måde opnår du et flot resultat, som næsten ikke kan gå galt.

Ønsker du et mere mørkt look, kan dette sagtens opbygges, blot ved brug af flere dråber. Produktet kan både bruges i ansigt og krop. Den er meget drøg i brug, så med de 100 ml dråber rækker det langt.

Læs også mit andet indlæg ‘‘Bedste selvbruner til ansigtet”

 8) Selvbruner mousse ecooking parfumefri 200 ml

Selvbruner ecooking

knap

Annonce i samarbejde med PriceRunner 

🖤 Naturlig farve
🖤 Kan bruges til både ansigt og krop
🖤 Parfumefri

Den lette og luftige konsistens af selvbruner moussen gør den til en fornøjelse at arbejde med. Den er let at påføre og sikrer en jævn og fejlfri påføring, hver gang.

En af de ting, der virkelig skiller denne selvbruner ud, er dens brug af naturlige ingredienser, der ikke kun giver en smuk glød, men også plejer huden. Uanset om det er ansigtet eller kroppen, har jeg fundet ud af, at selvbruner moussen kan bruges begge steder.

Hvordan får man den perfekte tan?

🖤 Et jævnt og pænt lag kan være svært at opnå, derfor kan det være en god ide at have en god påføringshanske, som gør det nemmere at opnå et godt resultat.

🖤 Less is more – Er det en ny selvbruner du har købt, så prøv dig stille og roligt frem. Det er altid nemmere at bygge farven op end at dæmpe den.

🖤 Selvbruner ligger bedst på ren og blød hud, derfor er et godt tip at skrubbe huden godt inden. Det kan enten gøres med en bodyscrub. Ellers er et godt tip at tage kaffegrums med ind i badet og skrub huden med det. Det giver en virkelig blød hud, samtidligt med at din hud nu er klar til at få et lag selvbruner.

🖤 Hvis du vælger at påfører selvbruner i ansigtet vil jeg anbefalde at blande selvbruneren op med lidt almindelig dagcreme, det gør det nemmere at påføre og dermed også giver et mere naturligt look

Hvordan fjerner man selvbruner?

Skal du have nyt lag selvbruner på, anbefaldes det altid at tage det gamle lag af inden. Dette giver det bedst mulige resultat.

Tan Remover Mousse er min bedste anbefalding, som blot skal sidde på i 5 minutter og herefter skylles det af.


Indlægget kan indeholde remklamelinks.