sille profil

Bedste selvbruner 2023 - personlig guide

Skal du til et en arrangement hvor du gerne vil være lidt eksta brun, eller vil du helst undgå at ligge ude i solen hele dagen, er selvbruner et godt alternativ. Her opnår du både farve og skåner huden for solens stråler.

Det kan være en jungle at finde den helt perfekte selvbruner, som hverken er for orange eller laver striber. Jeg har igennem de sidste mange år benyttet mig af selvbruner og har dermed prøvet mange forskellige. I dette indlæg vil jeg gennemgå mine personlige favoritter og give tips og tricks til at opnå en smuk kulør.

 

Testvinder
Bondi-Sands-Self-Tanning-Foam-Dark-200ml

Bondi Sands Self Tanning Foam Dark 200ml

Min all-time favorit selvbruner er Bondi Sands Self Tanning Foam, som i mine øjne er den perfekte selvbruner. Den lette skum, som nemt og jævnt kan påføres på kroppen, giver et flot resultat uden striber. En super flot farve, som ligner den farve du ville få hvis du havde været på badeferie.

Se mere her
Produkter jeg omtaler i indlægget
Pris
Billigst hos
Gå til
 • Bondi-Sands-Self-Tanning-Foam-Dark-200ml
  1. Bondi Sands Self Tanning Foam Dark 200ml
  Pris: 92 kr.
  Billigst hos: Beautybay
 • St.-Tropez-Self-Tan-Classic-Bronzing-Mousse-240ml
  2. St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse
  Pris: 197 kr.
  Billigst hos: Bolig center
 • Marc-Inbane-Natural-Tanning-Spray-200ml
  3. Marc Inbane Natural Tanning Spray 200ml
  Pris: 211 kr.
  Billigst hos: CDON
 • 4. Sunster selvbruner Mousse
  Pris: 250 kr.
  Billigst hos: Sunster
 • Mascha vang selvbruner
  5. Mascha Vang Instant Mousse
  Pris: 90 kr.
  Billigst hos: Luxplus
 • James read selvbruner
  6. James Read Overnight Tan Sleep Mask Tan for Body 200ml
  Pris: 135 kr.
  Billigst hos: LUKO
 • Meraki selvbruner d
  7. Meraki Self Tan Drops
  Pris: 125 kr.
  Billigst hos: Hjem.dk
 • Vita selvbruner
  8. Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Mousse Medium 100ml
  Pris: 154 kr.
  Billigst hos: Ren velvære

Læs mit bud på 7 gode selvbrunere herunder.

1) Bondi Sands Self Tanning Foam Dark 200ml

Bondi-Sands-Self-Tanning-Foam-Dark-200ml

🖤 Min testvinder
🖤 Duft af kokos
🖤 Vegansk

Min all-time favorit er Bondi Sands selvbruner, som i mine øjne er den bedste selvbruner. Den lette skum, som nemt og jævnt kan påføres på kroppen, giver et flot resultat uden striber. En super flot farve, som ligner den farve du ville få hvis du havde været på badeferie. Denne selvbruner er efter min mening også den bedste til ben.

Mit bedste selvbruner tip: Jeg blander altid min selvbruner med en creme for at få det flotteste resultat uden striber eller lign.

Bondi Sands Self Tanning Foam har en let duft af kokos og indeholder alovera, som efterlader huden blød og lækker. Produktet er ikke testet på dyr og er vegansk.

Produktet kan vaskes af efter en time, men ønkser du en mere intens og længervarig farve, kan du lade produktet sidde i op til seks timer. Guidefarven vaskes let af og herefter kan du nyde din brune lækre farve.

2) St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse

St.-Tropez-Self-Tan-Classic-Bronzing-Mousse-240ml

🖤 Naturtro farve
🖤 Ingen duft
🖤 Drøj i brug

En vigtig faktor for mit valg af selvbruner, er en naturtrofarve som har nogle fine nuancer. Dette opnår man ved dette selvbruner, som giver en pæn farve uden orange skær. Er man mest til en selvbruner uden for meget duft, er denne et godt valg, da den stort set ingen duft har, hvilket St. Tropez ellers er kendt for.

Denne mousse er lidt længere tid om at trække ind i huden og kan derfor anbefaldes at smørre på, når du har lidt længere tid. Produktet er drøj i brug og gør dermed din udsigt til en ny flaske noget længere.

3) Marc Inbane Natural Tanning Spray 200ml

Marc-Inbane-Natural-Tanning-Spray-200ml

i samarbejde med PriceRunner

🖤 Spray
🖤 Tørre superhurtigt
🖤 Nem at påføre

Er du mere til selvbruner spray, er denne et rigtig godt alternativ. Skal det gå hurtigt og du spontan skal ud, men gerne vil nå at få lidt farve er Marc Inbane Natural Tanning Spray perfekt til den anledning, grundet at den tørrer super hurtigt. Produktet er nemt at påføre og har en dejlig brun farve.

Dog skal man være opmærksom på at når man vælger en spray selvbruner, kan det godt ende med at spraye på gulv mm.

Godt tip: Stil dig ind i bruseren mens du sprayer, så det nemt kan rengøres bagefter.

4) Sunster selvbruner

knap

🖤 Gennemsigtig
🖤 Mild gradvis opbygning
🖤 Nem at påføre

Krops selvbruneren kommer i en fin flaske hvor selve indholdet er gennemsigtigt. Den glider let over huden og absorberes hurtigt uden at efterlade en klæbrig eller fedtet fornemmelse. Jeg var overrasket over hvor nem den var at arbejde med. Det gjorde processen meget hurtigere. Krops selvbruneren er en mousse, som jeg personligt er meget glad for. Jeg synes også at den er meget drøj i brug og der er til mange gange i en flaske.

Læs en mere dybdegående guide af Sunster på min side her.

Godt tip: Prøv dig stille frem og intensiver farven løbende. 

5) Mascha Vang Instant Mousse

Mascha vang selvbruner

i samarbejde med PriceRunner

🖤 Uden parabener og parfume
🖤 Svanemærket
🖤 Hudallergi cerificeret

Masha vang har lanceret en række selvbruner både i form af spray, mouse og lotion. Her har jeg taget udgangspunkt i moussen, da det er min personlige favorit. Ved denne selvbruner, opnår du et smukt resultat som giver dig en dejlig sommerglød, selv i en kold tid.

Detaljer: Denne mousse er parfumefri og har en tørringstid på tre timer. Generelt for hele masha vang serien er at den er uden parabener og parfume, plus at den er hudallergi certifieret samt svanemærket. Selvbruneren kan købes i ekstra mørk, mørk og mellem.

Godt tip: Brug gerne lidt ekstra tid på at smørrer denne selvbruner ud, for at undgå striber.

6) James Read Overnight Tan Sleep Mask Tan for Body 200ml

James read selvbruner

🖤 Let sommerglød
🖤 Overnight gel
🖤 Naturligt look

En lidt anderledes selvbruner end den vi er vant til er James Read Overnight Tan Sleep Mask Tan, da det er gel selvbruner. Denne selvbruner er velegnet til at smørre på om aftenen, hvorfra du kan sove med den på om natten. På denne måde opnår du en meget velfugtet hud, da den indenholder agurk og aloe vera, som oveni købet giver dig en flot farve når du står op om morgen. Dette er en selvbruner, der ikke smitter af på dit sengetøj eller tøj og du kan dermed uden bekrymringer smørre den på og gå i seng.

Denne selvbruner har ikke en intens farve, men er mere over i det naturlige look. En dejlig let selvbruner, uden duft.

7) Meraki Self Tan Drops

Meraki selvbruner d

🖤 Dråber
🖤 Nem at smøre ud
🖤 Økologisk

Har du haft dårlige oplevelser med selvbruner og dermed er blevet lidt skræmt væk af det, kan jeg klart anbefalde at prøve Meraki Self Tan Drops. Selvbruneren kommer i dråber, som du kan blande op med din almindelige dagcreme/bodycreme. Påfør omkring 3 eller 4 dråber og fordel det ud – på denne måde opnår du et flot resultat, som næsten ikke kan gå galt.

Ønsker du et mere mørkt look, kan dette sagtens opbygges, blot ved brug af flere dråber. Produktet kan både bruges i ansigt og krop. Den er meget drøg i brug, så med de 100 ml dråber rækker det langt.

Læs også mit andet indlæg ‘‘Bedste selvbruner til ansigtet”

 8) Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Mousse Medium 100ml

Vita selvbruner

🖤 Holdbar op til 7 dage
🖤 Flot brunlig nuance
🖤 Alkohol og parfumefri

Leder du efter en selvbruner som er meget holdbar, skal du klart tage et ekstra kig på denne Vita Liberata anmeldelse. Selvbruneren kan holde farven i op til 7 dage. For at opnå dette langvarige resultat anbefaldes det at skrubbe huden ekstra godt inden påførelse. Dette vil give det bedste langvarige resultat.
Produktet er nemt at påføre og giver en flot brunlige nuance.
Igen har vi et produkt som er dugtfrit og økologisk. Vita Liberata Fabulous har fordele som at den er alkohol- og parabenefri, hvilket gør at den kan bruges af de fleste hudtyper. Selvbruneren har en tørreringstid på 4 til 8 timer, hvorefter guidefarven kan skylles af.

Hvordan får man den perfekte tan?

🖤 Et jævnt og pænt lag kan være svært at opnå, derfor kan det være en god ide at have en god påføringshanske, som gør det nemmere at opnå et godt resultat.

🖤 Less is more – Er det en ny selvbruner du har købt, så prøv dig stille og roligt frem. Det er altid nemmere at bygge farven op end at dæmpe den.

🖤 Selvbruner ligger bedst på ren og blød hud, derfor er et godt tip at skrubbe huden godt inden. Det kan enten gøres med en bodyscrub. Ellers er et godt tip at tage kaffegrums med ind i badet og skrub huden med det. Det giver en virkelig blød hud, samtidligt med at din hud nu er klar til at få et lag selvbruner.

🖤 Hvis du vælger at påfører selvbruner i ansigtet vil jeg anbefalde at blande selvbruneren op med lidt almindelig dagcreme, det gør det nemmere at påføre og dermed også giver et mere naturligt look

Hvordan fjerner man selvbruner?

Skal du have nyt lag selvbruner på, anbefaldes det altid at tage det gamle lag af inden. Dette giver det bedst mulige resultat.

St. Tropez Tan Remover Mousse er min bedste anbefalding, som blot skal sidde på i 5 minutter og herefter skylles det af.


Indlægget kan indeholde remklamelinks.