juletrae

40 gode julegaveønsker 2023 🎅

Mangler du inspiration til julegaverne? Måske mangler du lidt til dine egne ønsker, eller er du i tvivl om hvilke gaver du skal give. Læs med i dette indlæg hvor jeg lister 40 gode bud på årets julegave 2023.

Juleaften falder i år søndag d. 24.12.2023. 

🎅🎅🎅

Indlægget er delt op på følgende måde:

🖤 20 gode gaveideer til hende
🖤 20 gode gaveideer til ham

Når der skal handles julegaver, kan det være en god ide at være ude i god tid. På denne måde har du tid til at finde den perfekte gave, til en god pris uden stress og jag. Skal din ønskeliste opdateres er det også en god ide at være ude i god tid, da du giver dine nære tid til at finde noget til dig.

Julegaver til hende (kæreste, mor, bedstemor eller veninde) 

20 gaveideer til hende.

1) Parfume:  Gucci Flora

knap

En virkelig lækker parfume fra Gucci. Denne parfume er let og dufter af  de lækreste blomster. Produktet kan fås i flere forskellige str. En klar favorit fra min side.


2) Bog: Stjernetegn

knap

Kender du en der går op i stjernetegn? Så ville denne spændende bog, være ideel for den person. Denne bog giver et indblik i de forskellige stjernetegn og astrologiens grundbegreber. En virkelig fin bog, som er let læselig og nem at gå til.


3) Vanter: Celina

knap

De perfekte vanter til vintersæsonen. Disse vanter er vandafvisene og lavet af genanvendeligt plastisk. Alt i alt de perfekte vanter!


4) Sengetøj: Södahl

knap

Godt sengetøj kan vi alle bruge. Dette sengetøjssæt fra Södahl er super lækkert og er lavet af 100% økologisk bombuld, som gør det virkelig behageligt at ligge i. Derudover er farverne super fine og passer til de fleste soveværelser.


5) Danish Skincare: Minisæt

knap

Et godt hudplejesæt er et skridt tættere på en flot hud. Et godt bud på dette kunne være dette lækre hudplejesæt fra danish skincare. Igen kan sættet fås i flere forskellige strørrelser, så du selv kan vælge hvad du vil købe. Dette produkt henvender sig især til folk der oplever uren hud og gerne vil komme dette til livs.


6) Træningstighs: Hummel

knap

Lækre bløde træningstighs fra hummel. Egner sig til alleformer for sporsform, da de har en rar pasform og er meget bløde. Fås i flere farver og henholdsvis i middel eller højtaljet.


7) Lermaske: Ecooking

knap

Lermasken fra Ecooking er en dejlig ansigtsmaske. Den er rensene og virker opfriskende på huden. Igen en stor personlig favorit.


8) Gør det selv neglesæt: Nailster

knap

Det perfekte ”Lav selv neglesæt” fra nailster er en ideel gaveide til en som elsker at have pæne negle, og som synes det er sjovt at lave selv. Her er det rig mulighed for at lave mange forskellige designs og få mange hyggelig stunder.  Læs mit tidligere indlæg hvor jeg beskriver step by step hvordan man bruger dette sæt.


9) Luksus hårpjele: Australian Bodycare

knap

Et luksus hårplejesæt fra Australian Bodycare. Et sundt hår starter oftets fra en sund hovedebund. I dette sæt får man lækker pleje til hovedebunden, som går ind og hjælper din hovedebund og giver en masse fugt.


10) Sports BH: Hummel

knap

Fineste sportsbh fra Hummel. Denne sportsbh er lavet af strækbart materiale, som gør det behageligt at bevæge sig i.


11) Bog: Kvinde Kend Din Historie

kvinde kend din historie

”Kvinde kend din historie” er en ny bog som blev udgivet d. 11/05- 2021. Bogen giver indblik i 50 kvinder som har levet de sidste 500 år. Bogen belyser netop disse kvinder og fortæller hvilken betydning de har haft for kvinderes udvikling i Danmark. En gilmrende gave ide, til kvinden som gerne vil oplyses og belæres.


12) Parfume: Giorgio Armani Sì EdP 

giorgio armani si

En god duft er altid en super gaveide. Giorgio Armarni si er et god bud på dette. Parfumen har et meget feminit udtryk og egner sig både til dagligt og festligt brug. En unik duftsætning af både solbærnektra, rose, fresia samt lyse trænoter.


13) Solbrille: Rayban Erika Polarized 

Et sæt klassiske solbriller fra Rayban – Model Erika Polarized. En god og stilren kvalitetsbrille, med 100% UV- beskyttelse.


14) Analog kamera: Fujifilm Instax Mini 11

Fujifilm-Instax-Mini-11

En sød gave til hende, som godt kan lide at tage billeder. På denne måde gøres billederne mere personlige, da de direkte bliver printet ud. Nemt og sjov måde at forevige gode minder på.


15) Støvler: Cashoot boot 

CashottBoot

Med disse lækre vinterstøvler er du klar til at gå vinteren i møde med stil. En lækker kvaltiet, der nemt kan sammensættes til mange forskellige og personlige outfits.


16) Sømmåtte: Shanti Sømmåtte Akupunktur

shanti soemmaatte akupunktur

En sømmåtte er med til at give afsalpning og afspænding i kroppen. Sømmåtten skaber god blodcirkulation og kan forebygge stress og spændinger i kroppen, eller en bedre nattesøvn. Lig på måtten i 5-10 minutter. God gaveønske for dig som gerne vil gøre noget godt for dig selv.


17) Halskæde: ENAMEL Copenhagen Lola Necklace – Gold/Rainbow

enamel copenhagen lola rainbow halskaede

En meget enkelt og fin halskæde, med emaljer i forskellige flotte farver.


18) Hudpleje: Ole Henriksen Let’s Get Luminous Set

Ole henriksen

Den perfekte hudpleje gavesæt fra Ole Henriksen. Produkerne i denne gaveæske giver fugt og en strålende hud. Læs mere om produktet via linket.


19) Kaffemaskine: Nespresso Citiz & Milk

Nespresso maskine

En ideel gaveide til en ægte kaffe-elsker. Foruden selve kaffemaskinen følger også mælkeskummeren, som er med til at give den optimale kaffeoplevlse.


20) Airpods 2nd generation

Airpods

De smarte airpods er år efter år en sikker gaveide. Denne model 2nd genration er med opladningsitui.


Julegaver til ham (Kæreste, far, bedstefar eller ven) 

10 gaveideer til ham.

1) Ecooking – Men Starter Kit

Men starter kit

Gaveideen til manden som godt kan lide at gå lidt op i sig selv. Starter-kit fra Ecooking indeholder ansigtscreme, skæg-og kropsolie, rensegel, hår- og kropssæbe og vådservietter. Produkterne kommer i en gennemsigtig taske.

2) Padelbat

padelbat

Til den aktive mand, som elsker at spille den populære sport padeltennis – eller til ham som gerne vil lære det.

3) Gamingheadset 

gaming

Til manden som elsker at game er et par gode gamerheadset en ideel gaveide.

4) Bog: Hører du overhovedet efter?!

bog hører du overhovedet efter

”Hører du overhovedet efter?! af Manu Sareen. Fortællinger om at leve med ADHD.

5) Spil: Cheers

Cheers

En sjov gaveide, som kan give god underholdning til din fest. Med over 15 spil og lege samlet i én, kan denne gaveide med sikkerhed give et smil på læberne.

6) Lyngby glas whiskysæt

lyngby

Whiskysætet fra lyngby er en flot og tidsløst gaveide til ham, som går op i kvalitet og design. Whiskysætet kommer i fem dele.

7) Saveur slow cooker

OBH-Nordica-Saveur-7976

Til madelskeren er denne Saveur slow cooker en fremragende ide. Velegner sig til alsigdig madlaving.

8) Bobby Hero Anti-Theft rygsæk

XD design

En lækker taske fra XD design. En velorganisret taske med gode rum. Tasken er lavet af genanvendte plastisk flasker.

9) ParkOne Exclusive – Elektronisk Parkeringsskive Black

NeedIT-ParkOne-Exclusive

Genial gaveide til alle med en bil. Med en elektronisk parkeringsskrive bliver det ikke meget nemmere, samtidig med man undgår dumme bøder.

10) Træningstrøje 

En lækker træningstrøje kan bruges til ham som elsker at træne, løbe eller som har en aktiv hverdag. Træningstrøjen er lavet i noget komfortabelt materiale, som gør åndbarheden og super god.

Indlægget kan indeholde reklamelinks. Ønsker du at finde flere “julegaveønsker” kan du med fordel tage et kig her. Årets juleønsker kan være en jungle, men disse nævnte links kan hjælpe dig videre, hvis du ikke allerede er blevet inspireret i mit indlæg ovenover.