Glow your own way – Min oplevelse med denne selvbruner

Glow your own way – Min oplevelse med denne selvbruner

Glow Your Own Way selvbruneren har været meget omtalt på de sociale medier og her i dette blogindlæg vil jeg dele mine personlige erfaringer med produktet og dykke ned i min oplevelse med det.

Dette produkt er ikke som de traditionelle selvbrunere, som kræver skylning af overskydende produkt efter påføring. Det er en gennemsigtig selvbruner, hvilket er en helt ny tilgang til selvbruning, som jeg selv ikke tidligere har prøvet.

Jeg vil guide dig gennem min oplevelse med dette innovative produkt og dele mine tanker om dets effektivitet, anvendelighed og hvordan det adskiller sig fra andre selvbrunere på markedet.

Læs med i dette indlæg og bliv klogere på produktet, måske er det et produkt for dig.


Fordele

💗 Smitter ikke af

💗 Gennemsigtig formular

💗 Gode hudpleje ingredienser


Ulemper

💗 Kan være svær at arbejde med for nybegynder

💗 Har duft (kun ulempe hvis man fortrækker uden)


 

knap


TIP

Jeg eksfoliere altid min hud inden jeg påfører selvbruneren, da dette er med til at give det bedste resultat. Derudover er det en god ide at påføre ekstra fugt til de områder som kan være ekstra tørre, såsom albuer, knæ og ankler. Læs mere om Glow Your Own Way her.

Om produktet

“Glow Your Own Way” selvbruneren er en banebrydende tilgang til selvbruning, der adskiller sig markant fra traditionelle produkter på markedet. Produktet er unikt ved at være  en gennemsigtig gel formular, som gør oplevelsen ved at påføre produktet meget nemt og uden bekymringer for at smitte af på tøj, sengetøj og andet som man kommer i nærheden af.

Produktet indeholder hyaluronsyre og vitamin c, som skulle være med til at give en masse fugt til kroppen.

En af de største bekvemmeligheder ved “Glow Your Own Way” selvbruneren er, at den ikke kræver skylning af overskydende produkt efter påføring. Personligt vaskede jeg den af efter et par timer, da jeg syntes dette er rareste. Men hvis man står og skal afsted hurtigt synes jeg at det er rart at man ikke behøver at skulle skylle den af.

Selvom det er en gennemsigtig formulering, har “Glow Your Own Way” stadig en imponerende holdbarhed. Denne selvbruner kan give dig en smuk glød i flere dage, hvilket betyder færre påføringer og mere tid til at nyde din strålende hud.

Andvendelse

Jeg bruger cirka et pump til hver kropsdel, som jeg fordeler med min selvbruner hanske. Produktet absobere super hurtigt og føles ikke klæberig. På trods af den hurtige absobering, føltes huden stadig fugtet. Da dette produktet er gennemsigtig, er der naturligvis ingen guide farve, så derfor kan den være lidt svær at arbejde med, i og med at det kan være svært at vudere om man jeg været alle steder. Derfor skal du være ekstra opmærksom på netop dette.

Selvbruneren har en sommerduft, som jeg vil beskrive som en lidt kokus agtig duft. Personligt er jeg mere til selvbruner uden duft, men jeg synes at denne godt kan gå an.


Læs også: 

Bedste selvbruner til ansigtet. 
Jeg har testet: Sunster Selvbruneren”.

Indlægget indeholder reklamelinks til Nicehair.dk og Matas.dk.