Ecooking selvbruner drops anmeldelse

Ecooking selvbruner drops anmeldelse

Jeg har for nyligt prøvet Ecooking Selvbruner Drops, og her er mine tanker om produktet.

Fordele:

💚 Nemt at blande sammen med sin dagcreme: En af de største fordele ved Ecooking Selvbruner Drops er, hvor let det er at integrere dem i min daglige hudplejerutine. Jeg blander blot et par dråber i min dagcreme, og det fordeler sig jævnt og let på huden.

💚 Selv dosere mængden ift. hvor meget farve man ønsker: En anden fantastisk funktion er, at man selv kan justere mængden af dråber afhængig af, hvor meget farve man ønsker. Dette gør det nemt at opbygge en naturlig glød over tid eller tilpasse intensiteten efter behov.

💚 Parfumefri: For mig er det en kæmpe fordel, at produktet er parfumefri. Dette gør det ideelt for folk med sensitiv hud eller dem, der ønsker at undgå unødvendige kemikalier og dufte i deres hudplejeprodukter.

Læs mere omkring valg af selvbruner til ansigtet her.

Ecooking Selvbruner Drops er en nem og effektiv måde at opnå en naturlig solbrun glød på. Den brugervenlige applikation og muligheden for at tilpasse farven gør dette produkt til en klar favorit i min skønhedsrutine. Hvis du leder efter en selvbruner, der er let at bruge og giver flotte resultater, kan jeg varmt anbefale Ecooking Selvbruner Drops.

Anvendelse:
Jeg har fundet ud af, at Ecooking Selvbruner Drops fungerer rigtig godt sammen med Ecooking Dagcreme Parfumefri SPF20. Kombinationen af disse to produkter giver ikke kun en flot og jævn farve, men beskytter også huden mod solens stråler. Jeg blander et par dråber selvbruner i min dagcreme og påfører det som en del af min morgenrutine. Resultatet er en naturlig solbrun glød, der også er beskyttet mod UV-stråler. TIP: Husk at vaske hænder efter brug

Til festlige lejligheder :
Jeg er blevet ret vild med Ecookings Glimmer olie. Den giver en smuk, glitrende effekt i sollyset og er perfekt til de særlige anledninger, hvor man gerne vil have lidt ekstra festlig. Jeg synes især den er fin på kraveben, skulder og ben.

Olien kan også bruges i håret, for at give lidt ekstra shine.


Hvis du ønsker at læse om selvbruner til kroppen, kan du læse dette indlæg, hvor jeg fortæller om mine favoritter. 

TIP: En god selvbruner handske, er vigtigt for at opnå en jævn farve. Her kan jeg anbefale Ecookings selvbruner handske.
Jeg plejer at vaske min handske i håndvasken, efter brug, for at undgå at der sidder gammelt produkt, til næste gang jeg skal bruge den.


Sådan omtaler indehaver Tina selv dråberne i denne YouTube video herunder:

Indlægget indeholder remklamelinks.