At flytte til Spanien 🌴

At flytte til Spanien 🌴

D. 20. september 2021 sad vi langt om længe på flyet til Spanien. En lidt anderledes tur end den typiske ferie, hvor man kender hjemrejsedatoen. Denne tur var anderledes og nu uden en returbillet, det eneste, vi vidste, var at vi skulle bo i en lejlighed i Sydspanien, hvor vi skulle prøve at bygge en hverdag op sammen, som på mange måder ligger langt fra den, som vi er vant til.

Følge en drøm

Jeg har det sidste års tid boet inde i Odense i en skøn lejlighed med min veninde. Her havde jeg fast arbejde i en børnehave 5 min væk. Et arbejde som jeg var rigtig glad for og trives i med gode kollegaer og verdens sødeste børn.

Dog har drømmen og lysten til at rejse aldrig forladt mig, og siden jeg i 2020 blev sendt hjem fra min jordomrejse grundet Corona, har lysten til at bo i udlandet kun vokset sig større. Så da min kontrakt på arbejdet udløb, og lejekontrakten blev opsagt, opstod muligheden for at springe ud i det.

Overvejelserne inden

Som tiden skred frem til afrejsedatoen, skulle der planlægges en del. Jeg havde sidste dag på arbejdet i Odense og fik pakket min lejlighed sammen.

Jeg havde en måned fra jeg var ude af min daværende lejlighed, til at vi skulle rejse, så jeg flyttede hjem til mine forældre i den periode og arbejdede, for at spare lidt ekstra op, da jeg ikke var sikker på hvad jeg kunne få af job i Spanien. Lau (min kæreste) satte sin lejlighed i Kolding til salg og solgte derefter sin bil. Vi brugte meget tid med vores familie og venner, da vi ikke præcist ved, hvornår vi skulle se dem igen.

1 måned senere 

Nu har vi boet i Spanien i lidt over en måned. At flytte til et andet land, bo sammen for første gang, mens man prøver at få en hverdag til at fungere, er en stor omvæltning for både Lau og jeg. Vi har allerede mødt så mange søde mennesker og er landet rigtig godt, men der er naturligvis stadigvæk mange ting som er nye for os.

Lau og jeg

På denne side vil jeg dele vores oplevelser med netop dette, samtidig med at jeg ønsker at dele personlige interesser inden for blandt beauty, hår, negle og meget mere. Jeg synes simpelthen det er så sjovt.

Har du lyst til at følge lidt med, kan man gøre det her på siden og min Instagram. Jeg håber du vil tage godt imod det.

Knus
Cecilie


Læs også: Krøller uden varme
Læs også: Bedste selvbruner
Læs også: Bedste glattejern